Afbeelding
Foto: Politie

Roosendaler (31) mishandeld door vier jonge mannen

Door: Peter Houtepen Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft woensdagavond in Roosendaal vier verdachten aangehouden voor het mishandelen van een 31-jarige inwoner van de stad. Het viertal zou hem rond 21.00 uur in elkaar hebben geslagen op de Laan van Brabant.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van de mishandeling en verklaard dat er geen enkele aanleiding was voor de mishandeling. Door de politie zijn verschillende getuigen van het incident gehoord. Volgens die getuigen werd op de man ingeslagen en geschopt terwijl hij al op de grond lag. 

Signalement

De daders gingen er vandoor in een auto. Omdat er een signalement van hen bekend was, konden ze later aangehouden worden op de Langdonk. Het gaat om drie inwoners van Roosendaal (18, 20 en 21 jaar) en een Belg (17) waarvan de woonplaats nog niet bekend is.

De politie onderzoekt waarom de mishandeling heeft plaatsgevonden. De vier verdachten zijn overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar worden ze donderdag gehoord. Het slachtoffer liep licht letsel op als gevolg van de mishandeling.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief