Open dag 2019.
Open dag 2019. Foto: Roeland van de Velde

Open dag Roosendaalse Roeivereniging

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Niet op vakantie dit jaar? Wil je een paar coronakilo's kwijt? Kom dan naar onze open dag op 25 juli of 30 augustus en kom proberen of de roeisport iets voor jou is. 

Roeien is een geweldige sport die door iedereen te beoefenen is, jong tot oud. Het voordeel is dat je lekker buiten in beweging bent en dat je dit het hele jaar door kunt doen. Na de instructie periode kun je bijvoorbeeld wedstrijden gaan roeien en meedoen aan toertochten in binnen en buitenland.

Tijdens de open dag stap je in de boot onder begeleiding van ervaren roeiers en instructeurs. Je maakt dan je eerste roeimeters door de Vliet en je zult merken dat roeien ook een technische sport is wat het meteen uitdagend maakt.

Rondleiding

Een rondleiding door onze botenloods maakt ook altijd veel indruk, er liggen zo een 80 boten in allerlei soorten en maten. Zo ligt er een imposante 8 en een fragiele 1 en alles wat er tussen in zit. Na het roeien is het heerlijk nagenieten op ons mooie terras aan het water en kun je al je vragen stellen! Vanaf 10.00 uur zetten wij de poort open en liggen de boten voor je klaar. Zien we je dan?



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief