Foto:

Nieuw Cluzona-tenue vol tradities en nostalgie

WOUW - Het nieuwe thuistenue van Cluzona zit, ondanks de moderne en frisse uitstraling, vol met tradities en nostalgie. Uiteraard valt de grote blauwe V aan de voorzijde weer op. Dit typische Cluzona-kenmerk siert al jaren het blauwwitte Cluzona-shirt, maar is deze keer wat prominenter vormgegeven. Daarnaast bevat het shirt het mooie clublogo, dat deze keer bijzonder mooi is ingeweven op de blauwe V.


Het meest in het oog-springend element is echter wellicht het Wapen van de voormalige gemeente Wouw; het gemeentewapen van 1817 tot 1997. Sinds 1997, na de gemeentelijke herindeling toen de gemeente Wouw bij de gemeente Roosendaal moest aansluiten, is dit het dorpswapen van Wouw gebleven. Je zou kunnen zeggen dat de oude gemeente Wouw op deze manier nog voortleeft in het dorp en bij de voetbalclub.

Ook bijzonder is de relatie tussen de familie Luijckx en het nieuwe shirt. Guust Luijckx, ooit zeer succesvol 1e elftalspeler en door velen Mister Cluzona genoemd, en zijn zoon Marcel dragen beiden Cluzona een zeer warm hart toe. Het bedrijf wat Guust ooit mede oprichtte en waar nu Marcel de scepter zwaait (Elkor) is als hoofdsponsor met het bedrijfs-logo zichtbaar op het shirt.

Kortom, een nieuw prachtig shirt vol met nostalgie en historie. Om in stijl te blijven zijn de rugnummers en de clubnaam Cluzona achterop het shirt goudgekleurd. Kortom, aan het shirt zal het niet liggen!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Begeleider van typelessen

Rijsbergen / Zundert / Etten-Leur

Meerdere vacatures

Etten-Leur

Chauffeurs personenvervoer

Breda, Etten-Leur en Zundert

Administratief medewerker Havendienst m/v

Moerdijk

Diverse Functies

Haps