Pieten Pakhuis in de Passage: Hoor wie vlogt daar kinderen!
Foto:

Pieten Pakhuis in de Passage: Hoor wie vlogt daar kinderen!

ROOSENDAAL - In deze stille, donkere dagen brandt er toch licht in de Passage in Roosendaal. Want daar wordt vanaf maandag 16 november het Pakhuis van Sinterklaas geopend! Tijdens zijn verblijf in Nederland mag de Goedheiligman aldaar gebruikmaken van een winkelpand om een groot aantal cadeaus in op te slaan. En kinderen zijn van harte welkom om een bezoek te brengen aan deze bijzondere plek. 


Sinterklaas zelf zal helaas niet van de partij zijn (die houdt vooralsnog een veilige afstand). Maar vanzelfsprekend zullen er op bepaalde dagen wel pieten aanwezig zijn! Een bezoek aan de pieten zal op dit moment alleen wel anders verlopen dan jullie van hen gewend zijn. Sinterklaas heeft zijn helpers hard genoeg nodig in aanloop naar 5 december en draagt hen dan ook op om voldoende afstand te houden. Daarom hebben de pieten een livestream bedacht. Een online ontmoeting met de pieten! 

Via de Facebookpagina van de Passage kunnen kinderen inloggen en meekijken in het Pakhuis. Tijdens de uitzendingen wordt er gekletst, gekookt, geknutseld, gedanst en gezongen! Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Sinterklaas ook nog een kleurwedstrijd uitgeschreven. Elke uitzending worden er smakelijke prijzen verloot onder de deelnemende kinderen. De kleurplaten zijn af te halen bij alle winkels in de Passage en zijn in te leveren in het Pieten Pakhuis! 

De livestreams staan gepland op 18, 21, 25, 28 november en op 2 en 5 december via de Facebookpagina van De Passage! Hoor wie vlogt daar kinderen!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief