Cheque van 5000 euro voor Stichting Dier en Project
Foto: Facebook Dier en Project

Cheque van 5000 euro voor Stichting Dier en Project

NISPEN - Stichting Dier en Project uit Nispen heeft een cheque ontvangen van vijfduizend euro. De stichting is benoemd tot één van de Clubs van de Week van de VriendenLoterij. Stichting Dier en Project gaat het geld gebruiken om nog meer huisdieren die hun baasje zijn verloren op te vangen.


Els Adams, voorzitter van Stichting Dier en Project: “Tijdens de intelligente lockdown zijn veel dierenasielen dichtgegaan. Daarnaast hebben veel huisdieren hun baasje verloren aan corona. We hebben tientallen dieren opgevangen en zorg kunnen bieden. Met deze bijdrage kunnen we nu nog meer dieren helpen!”

‘Clubs van de Week’

Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Tot en met 31 december 2020 benoemt de VriendenLoterij 100 clubs, verenigingen en stichtingen tot ‘Clubs van de Week’. Zij krijgen een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Clubs kunnen zich nog tot en met 30 november aanmelden via www.clubsvandeweek.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief