Onduidelijkheid blijft over locatie ‘t Anker: arbeidsmigranten of toch niet?
Foto: Google Maps

Onduidelijkheid blijft over locatie ‘t Anker: arbeidsmigranten of toch niet?

ROOSENDAAL - Het blijft onduidelijk of er arbeidsmigranten gevestigd gaan worden op de locatie van het voormalige wegrestaurant ‘t Anker aan de Wouwbaan tussen Roosendaal en Wouw. Dat blijkt uit beantwoording van vragen van de VLP-fractie.


Volgens Eric de Regt en Wilbert Brouwers gaan er geruchten de ronde dat er op deze locatie huisvesting gerealiseerd zou gaan worden voor arbeidsmigranten. Het college van burgemeester en wethouders laat weten dat dit in feite is toegestaan met het huidige bestemmingsplan, maar de gemeente zegt wel: ‘Wij zijn niet op de hoogte van een eventueel plan omtrent solitaire huisvesting van arbeidsmigranten.”

Mocht er dus een aanvraag binnenkomen voor een omgevingsvergunning, die past binnen de regels, dan moet het college deze vergunning verlenen. Inwoners kunnen daar, zoals altijd, bezwaar op maken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief