Afbeelding
Foto: Remko Vermunt

Nieuwe editie van HapStap 2020: Sinterklaaseditie

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - Wie op 5 december toch een ‘gezellig avondje’ wil organiseren, kan op die dag meedoen aan de wintereditie van HapStap 2020. Twaalf ondernemers komen weer met een gezellige foodmarkt met heerlijke hapjes en drankjes. “Samen met een waanzinnige Spotify-muzieklijst kun je een overheerlijke pakjesavond samenstellen”, aldus de organisatie.

Het idee van deze HapStap-editie is hetzelfde als voorgaande edities. De twaalf ondernemers presenteren allemaal lekkere hapjes die je voor een klein prijsje kan meenemen. Het enige verschil is dat je de hapjes thuis moet opeten in plaats van op het terras, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Je begint deze editie bij Hotel Tongerlo waar je de speciale HapStap-tas koopt. Zonder deze tas kun je niets kopen bij de aangesloten horeca organisaties! Vervolgens loop je langs de verschillende ondernemers om een hapje of drankje op te halen. Uiteindelijk ga je, als het goed is, met een gevulde tas naar huis.

Speciaal aan deze editie is dat de ondernemers iets leuks willen toevoegen aan het feestgevoel. “We roepen iedereen op om een klein ingepakt cadeautje mee te nemen voor een ander, lever dit in bij één van de horeca-ondernemers en pak zelf een klein cadeautje mee. Je weet niet aan wie je iets geeft maar ook niet van wie je iets krijgt. Het gaat dus om een mooi gebaar en niet om een financiële waarde”, aldus de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan een leuke kaart met een boodschap, een versierde kerstbal met een kerstwens, een tekening van je kinderen of iets anders creatief.

Aanmelden voor deze editie of gewoon benieuwd naar de hapjes? Kijk dan hier.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief