Verdachte aangehouden na steekpartij in Damstraat; Aangifte van poging tot doodslag
Foto: Christian Traets

Verdachte aangehouden na steekpartij in Damstraat; Aangifte van poging tot doodslag

ROOSENDAAL - De politie geeft maandagavond rond 23.30 uur een verdachte aangehouden voor de steekpartij die eerder die avond heeft plaatsgevonden in de Damstraat. Rond 20.30 uur kwam de melding binnen bij de politie. Een man was mishandeld door een persoon die bij hem de woning was binnengedrongen.


Politieagenten gingen snel ter plaatse. In de woning bleek dat het slachtoffer met een hard voorwerp was geslagen en ook bleek hij gestoken te zijn. De man is met spoed naar het ziekenhuis overgebracht door ambulancemedewerkers. De politie startte een onderzoek. De woning werd onderzocht op sporen en er werden verklaringen opgenomen. 

“Uit het politieonderzoek kwam na korte tijd de naam en het adres van een mogelijke verdachte naar voren.” Agenten hielden rond 23.30 uur de verdachte aan in de Industriestraat. “Zij troffen sporen aan die erop zouden kunnen wijzen dat deze man inderdaad betrokken was bij het incident in de Damstraat.” De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex en daar ingesloten. Hij wordt dinsdag door rechercheurs gehoord.

Over de aanleiding van het incident is nog niets bekend, ook de relatie tussen het slachtoffer en de verdachte is nog onderwerp van onderzoek. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van poging tot doodslag.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief