Foto: Groenhuysen

Geslaagde winactie van Groenhuysen met Jaarboek Roosendaal

ROOSENDAAL - Hoe vaak kwam het woord 'Roosendaal' voor in het Jaarboek Roosendaal 2020? Dat was de vraag waarmee Groenhuysen twee jaarboeken weggaf via Facebook. 


Julie Wittenbols (foto) en Alessia Goorden zaten er met hun antwoord het dichtste bij en namen het boek op hun werklocatie in ontvangst. En voor de nieuwsgierigen onder ons. 'Roosendaal' kwam, 241 keer voor in het jaarboek.

Uitgeverij de Bode heeft dit jaar voor het eerst een jaarboek uitgegeven. In bijna 100 pagina's blik je via handige overzichten, prachtige foto's en indrukwekkende verhalen terug op de meest memorabele momenten van 2020 in de gemeente Roosendaal. Kortom: een waardevolle bewaaruitgave over Roosendaal.

Natuurlijk staat ook Stichting Groenhuysen in dit jaarboek. Zorgverleners zijn immers dé helden van 2020. Zij stonden in de frontlinie als het gaat om de aanpak van het coronavirus en de gevolgen daarvan. Benieuwd wat deze helden te vertellen hebben? Dat lees je terug in het Jaarboek!

Verkooppunten
Het Jaarboek Roosendaal 2020 is nu verkrijgbaar via bodeshop.nl. Ben je Vriend van de Bode? Dan ontvang je het Jaarboek Roosendaal 2020 gratis!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief