Meerdere eenheden waren ter plaatse.
Meerdere eenheden waren ter plaatse. Foto: CHRISTIAN TRAETS

Verwarde man gevonden op Kalsdonksestraat na korte zoekactie met meerdere eenheden en politiehelikopter

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

ROOSENDAAL - Een politiehelikopter werd zaterdagavond ingezet bij een zoekactie naar een verwarde man in Roosendaal. De man werd na korte rijd aangetroffen op de Kalsdonksestraat.

Rond 19.45 uur kreeg de politie een melding dat er in een woning in de wijk Kalsdonk een man onder invloed van drugs door het lint ging. Daarom ging de politie direct met meerdere eenheden ter plaatse. Eenmaal daar zagen agenten dat de man zich in de woning verward gedroeg en een mes vasthield. Samen met een politiehond gingen meerdere agenten de woning in. Daarop vluchtte de man de badkamer in en sprong hij uit het raam. Hij rende via de achtertuin, klom de schutting over. 

Vanwege het mogelijk gevaar voor de man en de buurtbewoners werd er rond 20.30 uur een burgernet-bericht verspreid. De politie zette direct de wijk af. Ook werd de assistentie van een politiehelikopter gevraagd. De politie kreeg diverse meldingen waar de man mogelijk zou zitten, zoals op de Kalsdonksestraat. Daar zagen agenten hem lopen. Hij werd gearresteerd en mee naar het politiebureau genomen. De 37-jarige man is daarna aan de hulpverlening overgedragen.




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief