Foto:

Auto over de kop op A58, één inzittende is man (27) uit Roosendaal

ROOSENDAAL - Een personenauto is gistermiddag van de A58 geraakt en op zijn kop in een sloot beland. De politie trof hennep aan in het voertuig. Eén inzittende is gearresteerd. De andere - een 27-jarige man uit Roosendaal - is opgenomen in het ziekenhuis.


Een personenauto is gistermiddag van de A58 geraakt en op zijn kop in een sloot beland. De auto reed rond 14.00 uur richting Bergen op Zoom en kwam via de rechterberm in een sloot tot stilstand. De twee inzittenden werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Het gaat om een man (27) uit Roosendaal en een man (27), waarvan de woonplaats nog wordt onderzocht. Agenten troffen ter plaatse hennep aan. Nadat de auto uit de sloot was getakeld, is deze in beslag genomen en voor verder onderzoek weggesleept.

Na behandeling in het ziekenhuis werd de man, met de nog onbekende woonplaats, rond 17.50 uur aangehouden en naar een politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast en wordt zondag verhoord. De Roosendaler is in het ziekenhuis opgenomen.

Meest gelezen

Meest geliket

Gewonde bij ongeval 1 1/8
Twee aanhoudingen na inbraak sporthal 7/8
Eindelijk WK Twirling 2020-2022 voor The Rainbows 2/8
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Interieurverzorg(st)er

Klundert

vakantiebezorger Altena Nieuws

Andel, Veen, Nieuwendijk, Wijk en aalburg, Sleeuwijk

Proces Operator

Alphen

Filiaalleid(st)er

Oisterwijk

Filiaalleid(st)er

Waalwijk