Dagje Frankrijk in hartje Roosendaal

ROOSENDAAL - Zaterdag presenteert T’plein | Stichting Platform Cultuurplein Tongerlo, voor de zesde keer het in geheel Franse stijl en sfeer opgetrokken evenement VIVRE! Na het succes van de vorige edities is VIVRE! ook dit keer een uitstekende gelegenheid om nader kennis te maken met wat Roosendaalse ondernemers en artiesten met Frankrijk en het Franse leven gemeen hebben. Van 12.00 tot 18.00 uur kan een ieder op het plein terecht voor een heus dagje Frankrijk in hartje Roosendaal.


Franse muziek wordt verzorgd door Laura Sakko en accordeoniste Margriet Valk, die samen met gitarist Henk Vermeulen de Franse musettes ten gehore zullen brengen. Onze (zingende) lavendelverkoper laat af en toe ook van zich horen. Franse markt Diverse Roosendaalse ondernemers staan garant voor een veelzijdige en gevarieerde Franse markt. Net als vorige jaren is er een kunstmarkt die wederom op het podium achter de St. Jan te vinden is, met maar liefst elf kunstenaars. Uiteraard vindt u er ook brocante kramen, waar weer volop te snuffelen valt naar dat ene hebbedingetje waar je al zo lang naar op zoek was. Al met al een uitstekende ambiance om weer eens nader kennis te maken met de Franse cultuur, dan wel van de tentoongestelde kunst te genieten en wellicht zelf de handen uit de mouwen te steken om iets kunstzinnigs te creëren. Kijk voor meer info op www.tpleinroosendaal.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief