Foto: Peter van de Molengraaf

Jazz750 krijgt definitief vervolg in 2019

ROOSENDAAL - Het is officieel! Hans Adams, Ton van de Geijn en Frans van Haren hebben samen met Hans Verbraak de stichting Jazz750 opgericht. Deze stichting gaat een vervolg geven aan de Jazz jamsessies die het afgelopen jaar, in het kader van Roosendaal 750 jaar, zes keer in de foyer van de Kring zijn gehouden.


In deze jamsessies heeft veel Roosendaals jazztalent, aangevuld met professionele musici, zich aangediend wat onder ander heeft geleid tot een zeer succesvol slotconcert in de grote zaal van de Kring waar ook Trio Jack van Poll acte de présence gaf. Zowel de jamsessies als het eindconcert hebben tot zoveel positieve reacties geleid dat de drie grondleggers aangevuld met Hans Verbraak hebben besloten een Stichting op te richten met als primaire doelstelling verbinding van generaties en talentontwikkeling.

"Inmiddels is er door Cultuurnetwerk Roosendaal een subsidie toegezegd. In 2019 zullen er wederom zes jamsessies en een slotconcert plaatsvinden en daarnaast worden een aantal workshops georganiseerd in nauwe samenwerking met Roosendaalse en regionale muziekgezelschappen", aldus de stichting. De kersverse stichting streeft ernaar om Jazz in Roosendaal weer een prominente rol te geven. De samenstelling van het Bestuur Jazz750: Voorzitter Hans Verbraak, Vicevoorzitter Hans Adams, Secretaris Frans van Haren, Penningmeester en artistieke leiding: Ton van de Geijn. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief