Mooie opbrengst voor bezorgen van Kwakkelkraant

ROOSENDAAL - Honderden enthousiaste Tullepetaonen hebben afgelopen zaterdag de Kwakkelkraant huis-aan-huis bezorgd. Traditiegetrouw begon het bezorgen van de Kwakkelkraant 's ochtends vroeg met het ontbijt en het voorlezen van de Kraant.


Daarna werd ieders kennis getest met een quiz en toen was het tijd voor het uitdragen van de Kwakkelkraant. Bij het bezorgen wordt altijd een bijdrage gevraagd voor de activiteiten van Stichting Carnaval Roosendaal en dat heeft dit jaar een bedrag opgeleverd van 15.547,97 euro. Dat werd bekend tijdens het Telbal bij Moeders. "Wa'dun mooie opbrengst mensen!", aldus Priens Markus I. "Om samen met alle Tullepetaonen, leden van de stichting en de vele vrijwilligers, er weer een prachtig Leutfeest van te maken. Want als we jullie nie aare! Alle Tullepetaonse inwoners van Roosendaal, hartelijk dank!" 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief