Foto: Google Maps

Buurtonderzoek naar wensen Tolbergvijver

ROOSENDAAL - Er komt een buurtonderzoek om de wensen van inwoners omtrent de Tolbergvijver te peilen en in kaart te brengen. Dat heeft wethouder Inge Raaijmakers laten weten op vragen van René van Broekhoven en Eric de Regt.


De twee heren vroegen aandacht voor de Tolbergvijver omdat veel mensen gebruik maken van dit stukje natuur. "Helaas zijn er vrijwel geen faciliteiten om er echt te kunnen genieten. ln dit geval doelen wij op het gebrek aan een wandelpad om de vijver heen, het ontbreken van bankjes, verlichting, enzovoorts", stelden de twee. De wethouder is het daarmee eens en gaat daarom op zoek naar ideeën en suggesties van omwonenden. Half april moeten de resultaten van dit onderzoek bekend zijn. "Deze zetten we om in concrete acties om de Tolbergvijver aantrekkelijk en goed toegankelijk te maken voor jong én oud." 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief