Foto: Politie

Roosendaler na achtervolging met zeer hoge snelheden klemgereden

  Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft maandagnacht na een achtervolging waarbij hoge snelheden werden gehaald een 23-jarige bestuurder uit Roosendaal klemgereden en aangehouden. Tijdens zijn vlucht gooide de man pakketjes met drugs uit het voertuig.


De Roosendaler kreeg bij een controle in Breda een stopteken. Dat leek hij aanvankelijk op te volgen, tot hij plotseling het stuur omgooide en er met hoge snelheid vandoor ging. Tijdens de achtervolging door de politie reed de man met 120 kilometer door een rood verkeerslicht in Breda. Daarna reed het voertuig via de A16 en de A58 richting Etten-Leur. Hierbij werden snelheden van 220 kilometer per uur gehaald.

Ter hoogte van Etten-Leur reden twee vrachtwagens naast elkaar. Om hier voorbij te komen, nam de Roosendaler met alle risico's van dien met hoge snelheid de vluchtstrook. Nadat de auto weer gekeerd was richting Breda, sloten de nieuwe snelle interventievoertuigen (siv) van de politie bij de achtervolging aan. Uiteindelijk kon het voertuig samen met de collega's van Eenheid Zeeland-West-Brabant worden klemgereden bij de afrit Ulvenhout. In de auto werd ook nog een doorgeladen vuurwapen aangetroffen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief