Verdwijning Jelle Leemans in Opsporing Verzocht

  Politie

ROOSENDAAL - Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht op NPO 1 besteedt dinsdag 9 april nog maar eens een keer aandacht aan de Belg Jelle Leemans. Hij verdween op donderdag 21 november 2013 na een bezoek aan Roosendaal. Na die datum is niets meer van hem vernomen. Opsporing Verzocht besteedde eerder al aandacht aan zijn verdwijning.


De Belg was vaak in Nederland te vinden vanwege zijn mogelijke betrokkenheid bij drugshandel. Ondanks dat het onderzoek nog steeds in volle gang is, gaat de politie er vanuit dat Jelle Leemans niet meer in leven is. De kans is zeer reëel dat hij in Nederland om het leven is gebracht en dat zijn lichaam ook hier is verborgen.

In 2017 werd, na een tip, in een loods in Nispen nog gezocht naar Jelle Leemans, maar die bleef zonder resultaat. In 2014 werden twee verdachten, afkomstig uit Roosendaal en Rijsbergen, aangehouden in verband met zijn vermissing. Door gebrek aan bewijs werden zij weer vrijgelaten. 

Opsporing Verzocht begint dinsdag 9 april om 20.35 uur op NPO 1. Op woensdag 10 april is de herhaling van de uitzending te bekijken op NPO 2 rond 12.05 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief