Foto: Archief

Mannen opgepakt met gestolen kleding uit drie winkels in Roosendaal

  Politie

ROOSENDAAL - De politie heeft dinsdag omstreeks 13.00 uur twee mannen aangehouden voor heling. Het gaat om een 45-jarige man uit Amersfoort en een 38-jarige Algerijn. In de auto van het duo werd gestolen kleding met een verkoopwaarde van 1.700 euro aangetroffen afkomstig uit drie winkels in Roosendaal. 


Twee agenten in burger surveilleerden dinsdag onopvallend op de Domineestraat in Roosendaal. Hen viel een geparkeerde auto op met een man achter het stuur. Ze zagen dat de bestuurder uitstapte en bij de auto een sigaretje rookte. Even later kwam een andere man hard aangerend. Hij stapte direct als bijrijder in het voertuig. Hierna liep de bestuurder ook met versnelde pas terug naar de wagen waarna ze wegreden in de richting van de Brugstraat. De agenten in burger namen contact op met geüniformeerde collega's met het verzoek een controle in te stellen. Dit gebeurde op een parkeerplaats bij een tankstation ter hoogte van Etten-Leur op de A58.

Voetbalshirts

De mannen bleken twee gloednieuwe voetbalshirts van Real Madrid en Paris St. Germain bij zich te hebben. In de kofferbak bevonden zich nog drie dure spijkerbroeken en drie andere kledingstukken, die gestolen waren uit twee winkels op de Dokter Brabersstraat en uit een zaak aan de Nieuwe Markt, beiden in Roosendaal. Bij onderzoek van de kleding van de chauffeur werden ook nog 32 pony packs met cocaïne en 43 andere pakketjes met een korrelige witte stof aangetroffen. Vermoedelijk bevatten die ook drugs. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief