Afbeelding

Schrijver Annegreet van Bergen te gast bij De Witte Roos

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Schrijver Annegreet van Bergen geeft op woensdag 24 oktober een lezing over haar nieuwe boek ‘het goede leven’.

Annegreet van Bergen is bekend als auteur van auteur van de bestseller Gouden jaren. Vier jaar na het verschijnen van Gouden jaren is er nu een opvolger, of liever, een aanvulling daarop. Het goede leven gaat over de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten heeft veranderd. Dankzij bromfiets en auto ging de wereld langzaam open, en via radio en pick-up kwam 'tienermuziek uit Amerika' de huiskamer binnen. Vóór de huidige overvloed speelden kinderen bijna altijd zonder speelgoed en moesten verloofde stellen jaren sparen voor hun uitzet. Zonder de kennis en kunde van nu werden tuberculosepatiënten lange tijd verbannen naar sanatoria en stonden kamers blauw van de rook.
De lezing vindt plaats op woensdag 24 oktober, aanvang 20.00 uur (inloop 19:30 uur) in Bibliotheek VANnU, Markt 54, Roosendaal. Op de website van bibliotheek VANnU kunt u zich voor deze lezing aanmelden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief