Het inpakken van de kerstpakketten werd met veel plezier gedaan door onder andere cliënten van S&L Zorg
Het inpakken van de kerstpakketten werd met veel plezier gedaan door onder andere cliënten van S&L Zorg (Foto: )

Roosendaalse kerstpakketten vanaf nu verkrijgbaar bij VVV

ROOSENDAAL - Van een Roosendaals kwartetspel of Tullepetaonse bloembol tot producten van traditionele Roosendaalse ondernemers als Biggelaar, Liga, Philips, RedBand of Duo Pennotti.


Speciaal voor het feestjaar Roosendaal 750 jaar hebben Robert Breedveld en Pieter Dekker een Roosendaals kerstpakket samengesteld met daarin producten van grote internationale bedrijven die jarenlang verbonden zijn óf waren aan onze stad. Hierin komt de rijke industriële historie van Roosendaal terug.

Geschenkpakket

Het idee voor het geschenkpakket ontstond bijna twee jaar geleden. "Roosendaal viert dit jaar natuurlijk het 750-jarig bestaan en in januari 2017 wisten wij al dat we iets speciaals wilden doen in dit feestjaar", vertelt Robert Breedveld. Samen met Pieter Dekker ging hij aan de slag om iets leuks te creëren. "Uiteindelijk kwamen we met het idee om een soort kerstpakket te ontwikkelen, maar dan volledig gericht op Roosendaal."

Maatschappelijk betrokken

Het geschenkpakket is niet alleen leuk, het zorgt er ook voor dat jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan krijgen. "Pieter en ik werken al twintig jaar met jeugd en we willen hen zoveel mogelijk kans geven op werk." De twee mannen hebben zo'n twintig jongeren op de loonlijst staan en bieden dagbesteding aan tien mensen van S&L Zorg. "Het gaat dan voornamelijk om inpakwerkzaamheden, stickeren en ompakken. Het echte handjeswerk", stelt Breedveld. "We willen hen ook in de toekomst werk blijven bieden en kerstpakketten komen natuurlijk ieder jaar terug."

De kerstpakketten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij VVV Roosendaal voor 32,50 euro. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief