Aanvallende actie van Wouter van Ammel.
Aanvallende actie van Wouter van Ammel. Foto: C. Villee

Keep Fit '70 1 zonder moeite langs Eureka

ROOSENDAAL - Zaterdag 1 december stond de eerste thuiswedstrijd voor Keep Fit ‘ 70 op het programma. Vrij eenvoudig werd tegenstander Eureka aan de kant geschoven. Eindstand: 27-12.

In een goed gevulde sporthal “In de Roos” wist Keep Fit ‘ 70 wat het vandaag moest doen: aanvallend scherp starten en verdedigend vanaf minuut 1 veel druk geven. Na het oplopen met het team van de week; Keep Fit ‘ 70 F1 en een mooie doorloopbal van Roan, kon de wedstrijd starten. Keep Fit ‘ 70 begon scherp aan de wedstrijd en kwam al snel op een 4-1 voorsprong. Aanvallend had het team uit Roosendaal de zaken op orde. Verdedigend werden er teveel fouten gemaakt en werd er te weinig druk gegeven, waardoor Eureka het eerste gedeelte van de wedstrijd in het spoor van Keep Fit ‘ 70 kon blijven. De prima fluitende scheidsrechter Vleugel, floot bij een 15-8 tussenstand af voor de rust.
In de tweede helft werd de verdedigende druk opgevoerd, waardoor Eureka nauwelijks een fatsoenlijke aanval op kon zetten. De fouten van Eureka werden door Keep Fit ‘ 70 afgestraft en omgezet in doelpunten. Keep Fit ‘ 70 liep gemakkelijk verder uit en bij een stand van 27-12 floot de scheidsrechter af.

Zaterdag 8 december staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma.
Keep Fit ‘ 70 speelt om 11:00 uur thuis tegen ZKV. Team van de week is de E1. Graag zien wij u weer op de tribune!