Afbeelding
Foto: Peter Braakmann

Winter Wonderland in Wouw

Door: Remko Vermunt Algemeen

WOUW - De Markt van Wouw wordt van 15 december tot en met 6 januari weer volledig ondergedompeld in winterse sferen tijdens de vierde editie van Wouw on Ice.

De editie van vorig jaar was erg geslaagd en daarom heeft de organisatie dit jaar voor dezelfde opzet gekozen. Zo wordt er een ijsbaan aangelegd tussen de twee waterpompen van maar liefst 300 vierkante meter. Daarnaast komt er natuurlijk ook een ijsplein met leuke chaletjes, de kassa en de koek en zopie. Vooral de kerstchaletjes toveren het plein om tot een gezellige mini-kerstmarkt.

Gedurende de 23 dagen dat Wouw on Ice op de Markt in Wouw te vinden is, worden er tal van leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Scholen hebben dan ook weer de mogelijkheid om met de gehele klas te komen schoolschaatsen. In de week voor Kerstmis kunnen zij in blokken van een half uur komen schaatsen. Denk daarnaast aan de curling competitie, optredens van diverse artiesten waaronder Corné van Meer, hapjes en drankjes en nog veel meer. Een avondje Wouw on Ice is een echt avondje uit.

Kijk voor meer informatie over het programma, openingstijden en de prijzen op www.wouwonice.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief