Kindermiddag 2018. FOTO M. POLDERMANS
Kindermiddag 2018. FOTO M. POLDERMANS Foto: M. Poldermans

Kindermiddag en Tienermiddag in Puitelaand

Sport en vereniging

HEERLE - Op zondag 3 maart vindt weer de jaarlijkse Grandioze Kiendermiddag plaats in “Gasterij De Afspanning” in Puitelaand (oftewel Heerle).

Wij nodigen alle Puitjes uit om hier naar toe te komen maar ook de kinderen uit de omgeving zijn hier erg welkom. Er zal uiteraard worden ingespeeld op ons motto van dit jaar “We zien ze vliege” en in wel in de breedste zin van het woord.

Wat staat er allemaal te gebeuren tijdens deze Kiendermiddag? Er kan bijvoorbeeld een heuse “We zien ze vliege” mobiel worden gemaakt, rijgen van een snoepketting, jezelf laten schminken (misschien als een vliegtuig?), vangen van “vliegende” stokken en het laten “vliegen” van Puiten.

Natuurlijk zal een traktatie voor alle aanwezige kinderen tijdens deze middag niet ontbreken.

Waarschijnlijk komen Prins Ruben 1, Nar Cobus, Fientje Flits en Puitepliesse D’n Kwaoker ook nog even “aanvliegen” samen met onze dweilband “Puitegewoon” om gezellig met alle aanwezigen de polonaise in te zetten tijdens deze Grandioze Kiendermiddag.

Dit jaar is er ook, wegens groot succes van vorig jaar, voor de 2e maal een Grandioze Tiendermiddag (disco) welke plaats zal vinden in het voorcafé van “Gasterij De Afspanning”. Dit jaar ook weer met de super medewerking van “DJ Nightlife”. Deze Tiendermiddag is voor de iets oudere Puiten van Puitelaand maar ook tieners uit de omgeving in de leeftijd van 10 tot 17 jaar.

Dus kom allemaal gezellig zondag 3 maart a.s. vanaf 15.00 uur naar “Gasterij De Afspanning” in Puitelaand. Want daar gebeurt het allemaal dit jaar tijdens de zondag van de carnaval!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief