Lotte, Bernadette, Ole, Kristian en Rina ontvangen u vanaf 11 maart a.s. graag in de nieuwe winkel. FOTO ELLES JANSEN
Lotte, Bernadette, Ole, Kristian en Rina ontvangen u vanaf 11 maart a.s. graag in de nieuwe winkel. FOTO ELLES JANSEN

Zuider Glas- en Verfhandel (ZGV) gaat verhuizen

Door: Sandra Broosus Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Na bijna zestig jaar gehuisvest te zijn aan de Brugstraat gaat ZGV verhuizen naar de Spoorstraat 19. Daar komt tevens een nieuwe naam op de gevel prijken: Verfwebwinkel. Dat is ook de reden van de verhuizing. Het pand aan de Brugstraat werd te klein. In de Spoorstraat wacht een groot pand met 19 parkeerplaatsen op de bezoekers die daar sfeerbeleving en kleurinspiratie kunnen opdoen. Lage prijzen, grote voorraad en vakkundig advies.

DOOR ELLES JANSEN

"Voordelig, vakkundig en vlug is ons bedrijfsmotto en dat zullen we vanuit onze nieuwe locatie verder optimaliseren", aldus Kristian Naalden (39) die samen met zijn moeder Rina (65) de speciaalzaak in verf en verfbenodigdheden runt.

Vakspecialist

Op 28 augustus 1959 opende mevrouw Van Geel-Snepvangers de deuren van haar verfwinkel aan de Brugstraat 18 te Roosendaal. In 1974 stapte Rina over de drempel en begon op twintigjarige leeftijd als winkelverkoopster. "Ik leerde alles wat ik moest weten over verf, kwasten en alles wat erbij kwam kijken", vertelt Rina. Nadat ze een aantal jaren thuis voor haar zoon had gezorgd, ging Rina in 1992 terug aan het werk in de verfwinkel inmiddels bekend onder de naam ZGV Verf en Wand en nam ze de zaak over. "Vroeger moesten we de verf handmatig mengen en alles afwegen, o.a. voor autolakken. Nu gaat alles geautomatiseerd en hebben we vijf mengmachines."

Webwinkel

In 2002 kwam zoon Kristian ook in de winkel werken en in 2003 startte hij kleinschalig een webwinkel op. Inmiddels heeft de winkel 3 fulltimers in dienst. Ook zijn er verschillende vacatures van verkoopmedewerker tot inpakkers. "De Webwinkel is echt enorm gegroeid de laatste jaren", aldus Kristian. "Dat is ook de reden dat we gaan verhuizen. Onze nieuwe locatie is wel vijf keer zo groot en we hebben 19 gratis parkeerplaatsen." Verf voor 17.00 uur besteld via Verfwebwinkel.nl wordt de volgende dag bij de mensen thuis geleverd. "Als een klant in Roosendaal verf nodig heeft, bezorgen we het, in overleg, meestal dezelfde dag nog."

Specialiteit

Vele zzp-schilders, stylisten, constructie- en onderhoudsbedrijven en particulieren vinden hun weg naar Verfwebwinkel. Ze komen in de winkel of bestellen via internet. "We hebben o.a. Sikkens, Sigma, Wijzonol, Rust-Oleum, Little Greene en Farrow & Ball", vertelt Rina. "De laatste twee merken komen uit Engeland en zijn erg geliefd bij stylisten. Het is een rijk gepigmenteerde verf waardoor kleuren meer diepte krijgen". "We bieden de kwalitatief betere merken tegen zeer concurrerende prijzen die gemiddeld 40% goedkoper zijn dan in de andere winkels", legt Kristian uit.

Feestelijke opening

Op 9 maart 2019 zijn we de hele dag gesloten in verband met de verhuizing naar Spoorstraat 19.
Maandag 11 maart 9:00 uur gaan de deuren op de nieuwe locatie open. Op 22 maart is er van 16.00 – 20.00 uur een openingsborrel waar alle klanten van harte welkom zijn. 

Verfwebwinkel vanaf 11 maart elke maandag t/m zaterdag geopend, Spoorstraat 19, 4702 VW ROOSENDAAL. Telefoon 088-48 34 100. www.verfwebwinkel.nl of info@verfwebwinkel.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief