Afbeelding
Foto: Willem-Jan de Bruin

Werkgroep Hartstocht met een bus naar The Passion

Door: Remko Vermunt Algemeen

ROOSENDAAL - De werkgroep Hartstocht organiseert dit jaar een busreis naar The Passion in Dordrecht. "Met het thema van dit jaar 'Je bent niet alleen' legt The Passion de nadruk op aandacht voor elkaar. Dit sluit aan bij de aandacht in onze samenleving voor eenzaamheid en talloze initiatieven om mensen bij elkaar te brengen", aldus Karen Suijkerbuijk-Ader, namens de werkgroep.

Voorgaande jaren werd door de Roosendaalse werkgroep Hartstocht een muzikaal/cultureel evenement op het Tongerloplein georganiseerd rondom het passieverhaal van Jezus Christus. De Werkgroep Hartstocht is een samenwerking van de Protestantse gemeenschap Roosendaal, de Evangelische Gemeenschap Roosendaal, de Norbertusparochie, Stichting Access en het Leger des Heils. "Omdat The Passion zelf dit jaar redelijk dichtbij wordt georganiseerd, hebben we besloten om eerst met zijn allen soep te eten bij Bij Bosshardt van het Leger des Heils in Roosendaal en daarna met zijn allen naar het evenement in Dordrecht te reizen." Op deze manier sluit de werkgroep aan bij het thema van dit jaar. Een ieder is welkom om zich aan te melden en tot nu toe hebben zo'n vijftig mensen daar gebruik van gemaakt. "We hebben een extra grote bus geregeld, dus er kunnen nog mensen mee. Men kan zich aanmelden via hartstocht-roosendaal@outlook.com."

Om 17.00 uur wordt er eerst een kopje soep gegeten buiten bij Bij Bosshardt en om 18.00 uur vertrekt de bus naar Dordrecht. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om mee te reizen naar Dordrecht, maar wel samen naar The Passion willen kijken, kunnen bij Bij Bosshardt blijven of om 20.30 uur naar binnen lopen.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief