Het team van La Ligne de Beauté viert haar 25-jarige jubileum met bestaande én nieuwe klanten FOTO PRIVÉBEZIT
Het team van La Ligne de Beauté viert haar 25-jarige jubileum met bestaande én nieuwe klanten FOTO PRIVÉBEZIT (Foto: )

La Ligne de Beauté viert 25-jarig jubileum

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL – Huidverzorgingsinstituut La Ligne de Beauté bestaat 25 jaar, dus tijd voor een feestje, vindt eigenaresse Hélène van Gastel. "Dit vieren we niet alleen met bestaande, maar ook met nieuwe klanten. Wie ons nog niet kent, kan zich aanmelden voor onze speciale promotiedag op 25 mei. Op afspraak krijg je dan een liftende gezichtsbehandeling met hoogwaardige producten die de huid verjongen en hydrateren voor slechts € 35. Dat betekent maar liefst € 50 korting! En als extraatje bieden we deze maand ook nog eens stapelkorting."


DOOR ELS ROMMERS

De producten waarover Hélène het heeft, komen allemaal uit de koker van Guinot, een begrip onder de huidverzorgingsexperts. "Dit Franse merk, geschikt voor álle huidtypen, wordt wereldwijd beschouwd als dé innovator en koploper op het gebied van huidverbetering. Het is dan ook de reden dat La Ligne de Beauté al een kwart eeuw exclusief met dit merk werkt. Betere resultaten dan met Guinot kunnen we niet boeken", verzekert de eigenaresse.

Supertrots

En als iemand het kan weten is het Hélène wel. Als kind al droomde ze van een carrière als schoonheidsspecialiste. "Maar mijn ouders vonden dat vak te onzeker en wilden dat ik iets anders ging doen", duikt Hélène kort in het verleden. Jarenlang werkte ze ergens op de administratie, tot ze besloot haar hart te volgen en alsnog in de avonduren haar diploma voor schoonheidsspecialiste haalde. "Toen de eigenaars van Van der Horst Hairstylers me vervolgens vroegen of ik boven hun zaak op de Markt een salon wilde beginnen, waagde ik ook díe sprong", vertelt Hélène. "Alles viel op z'n plek. En mijn ouders bleken supertrots."

Dreamteam

In de loop der jaren breidde Hélène haar vakkennis uit. "Bovendien kreeg ik versterking in de persoon van Joyce", vertelt ze. "Met haar werk ik het langst samen en ook zij beheerst alle kneepjes van het vak. Ons team bestaat verder uit Jitske, die gezichts- en lichaamsbehandelingen doet en gespecialiseerd is in bindweefselmassages. Daarnaast is zij huidtherapeute in opleiding. Inge is onze nagel- en wimperstyliste en onze benjamin Lotte is druk bezig om zich alle disciplines van dit vak eigen te maken. Samen zorgen we ervoor dat onze cliënten zich welkom voelen in onze salon en ze even kunnen genieten van een moment voor zichzelf."

Innerlijke schoonheid

"Want iedereen vaart wel bij een gezonde dosis aandacht", meent Hélène. "Door alle drukte vergeten we vaak goed voor onszelf te zorgen. Dat zien wij meteen terug in de huid. Het is geen fabeltje dat iemands innerlijke schoonheid, oftewel een gezonde innerlijke balans, aan de buitenkant weerspiegeld wordt. La Ligne de Beauté draait, hoe gek het misschien ook klinkt, niet om uiterlijkheden. Hier luisteren we met oprechte belangstelling naar de behoeftes van onze cliënten en stemmen daar onze behandelingen op af. Als ze daarna met een opgefriste, verjongde huid en hernieuwde energie de salon verlaten, weten wij dat we het goed hebben gedaan."

Ervaar het zelf!

"Onze clientèle bestaat uit mannen en vrouwen van allerlei leeftijden en pluimage. Waarin we ons onderscheiden? Door betrokkenheid, zo horen we vaak terug. Niemand is bij ons een nummer en dat wordt gewaardeerd, merken we. Sommigen zijn al 25 jaar klant bij ons! Verder zijn we eerlijk. Wij zullen nooit beweren dat je geen rimpels krijgt, maar wel is het mogelijk om mooi, natuurlijk en verzorgd oud te worden. En na één behandeling zie je al resultaat. Wil je dat zelf ervaren? Meld je dan aan voor onze promotiedag. Zitten we vol? Geen nood, dan houden we gewoon nóg een promotiedag, want flexibel zijn we ook!"

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief