't Trefpunt gezien vanaf buiten.
't Trefpunt gezien vanaf buiten. (Foto: )

St. Elisabeth zeer positief gewaardeerd in inspectierapport Gezondheidszorg en Jeugd

  Bedrijvig Nieuws

ROOSENDAAL - Alle zorgaanbieders die intramurale ouderenzorg leveren op grond van de Wlz en Zvw worden door de Inspectie Gezondheid en Jeugd bezocht. Zo ook St. Elisabeth. Onlangs ontvingen we het inspectierapport en we kunnen vol trots zeggen: op alle onderzochte thema's scoren we zeer positief! We behoren hiermee tot de koplopers van de ouderenzorg in Nederland. Enkele conclusies:


We bieden persoonsgerichte zorg

We hebben de zorgbehoefte en mogelijkheden van bewoners goed in beeld en we betrekken hierbij intensief familie en naasten. De eigen regie stimuleren we zoveel mogelijk. Bewoners genieten van de sfeervolle, rustige uitstraling van de huiskamers.

We zijn een deskundige zorgverlener

De inspectie waardeert het regelmatige overleg tussen zorgmedewerkers, specialist ouderengeneeskunde en psycholoog. Ook het feit dat we steeds het gesprek voeren over (bewegings)vrijheid versus veiligheid wordt gewaardeerd. Voor de uitvoering van de dagelijkse zorg hebben we, zeker na de komst van de keukenprinsessen en sfeermakers in de huiskamers, voldoende tijd.

Het volledige rapport leest u op onze website.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief