'Respect, liefde voor het vak, aandacht voor elkaar en ruimte voor afscheid'
<p>Jolanda Kuijer.</p>

Jolanda Kuijer.

(Foto: Katinka TROMP Photography)

'Respect, liefde voor het vak, aandacht voor elkaar en ruimte voor afscheid'

  Bedrijvig Nieuws

NISPEN - Een uitvaart is een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Als u afscheid neemt van een dierbare moet u kunnen rekenen op een uitvaartverzorger die u op gepaste wijze ondersteunt en begeleidt. Eén die rust creëert en met u meedenkt in een gevoelige periode. Kuijer Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartonderneming met een persoonlijke en eigentijdse benadering.


Vernieuwend of juist traditioneel en met oog voor details. Wij vinden het belangrijk dat een vertrouwd iemand naast u staat en u stapsgewijs begeleidt bij de vele keuzes die gemaakt moeten worden tussen overlijden en uitvaart. In deze periode wordt u begeleidt door één uitvaartverzorger, zowel voor, tijdens, als na de uitvaartplechtigheid.

Gezamenlijk zorgen wij voor een passend en persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven dat de overledene heeft geleidt. Met aandacht en tijd voor uw emoties, verhalen, herinneringen en wensen leiden wij u langs alle mogelijkheden. Hierbij nemen wij alle praktische zaken uit handen zodat u tijd en ruimte heeft om afscheid te nemen van uw dierbare.

Afscheid nemen went nooit. Voor nabestaanden is er een leven vóór en ná het overlijden van hun geliefde. Een waardige uitvaart, waar met goede herinneringen op teruggekeken kan worden.

Een uitvaart voor ieder budget.

Het budget kan een belangrijke factor zijn bij het maken van keuzes. De kosten voor een uitvaart worden enerzijds bepaald door keuzes zoals de uitvaartlocatie, de kist en de catering, maar anderzijds vooral door de gekozen uitvaartonderneming. Het is onze ervaring dat we binnen elk budget een mooie en persoonlijke uitvaart kunnen verzorgen.

Tijdens het afscheid wilt u dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Kuijer Uitvaartzorg zorgt ervoor dat alles volgens plan verloopt. Kuijer Uitvaartzorg leidt op professionele, respectvolle en persoonlijke wijze de ceremonie. Wij bewaren de rust en houden overzicht. Wij zijn op de achtergrond aanwezig en treden naar voren waar nodig.

Voor ons is iedere uitvaart uniek. Wij hebben geen standaard aanpak maar een begeleiding die persoonlijk is, die de wensen van de nabestaanden als uitgangspunt neemt. Alleen zo ontstaat een waardevol afscheid.

Een vrouwelijke uitvaartleider, een lage prijs en geen verrassingen achteraf. Een vrije keuze want tenslotte heeft ieder mens zijn eigen wensen. Kuijer Uitvaartzorg is een onafhankelijke uitvaartonderneming die voor u van waarde kan zijn. Wij nemen de tijd voor het verzorgen van een uitvaart zonder extra kosten. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartonderneming, ook als u niet of elders verzekerd bent. Wij verzorgen hierbij de afhandeling met uw verzekering. Onze dienstverlening is laagdrempelig en onze aanpak is altijd persoonlijk en op maat.

Vraag vrijblijvend een gesprek met ons aan. Wij zijn dag en nacht bereikbaar!

Kuijer Uitvaartzorg
Smidsakker 15 te Nispen
www.kuijer-uitvaartzorg.nl
info@kuijer-uitvaartzorg.nl
T. +31 165 630 596
M. +31 6 422 322 80

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/roosendaal&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief