Alle supermarkten van de keten Agrimarkt worden overgenomen door Jumbo. Zo ook dit filiaal in Goes
Alle supermarkten van de keten Agrimarkt worden overgenomen door Jumbo. Zo ook dit filiaal in Goes (Foto: Google Streetview)

Jumbo neemt supermarktketen Agrimarkt over

  Economie

ROOSENDAAL - Jumbo gaat de supermarktketen Agrimarkt overnemen van CZAV. Jumbo Supermarkten is voornemens om een transactie te sluiten met de coöperatie CZAV over de verkoop van alle aandelen inclusief vastgoedlocaties van de supermarktketen Agrimarkt aan Jumbo. Dat maken beide organisaties vandaag bekend. Het gaat om in totaal zes winkels in het zuidwesten van Nederland.


De Agrimarkt winkels die deel uitmaken van de voorgenomen verkoop bevinden zich in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Vlissingen, Oud-Beijerland en Terneuzen. In deze winkels en op het hoofdkantoor van Agrimarkt zijn momenteel 360 mensen in dienst. Jumbo streeft naar optimaal behoud van de werkgelegenheid en ziet nieuwe kansen voor de medewerkers binnen de Jumbo organisatie. De ondernemingsraden van Agrimarkt, CZAV en Jumbo hebben positief advies gegeven over de plannen. De transactie wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de ACM.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES