Foto: Politie

19-jarige bestuurder aangehouden met auto vol drugs

  Politie

ROOSENDAAL - Een 19-jarige automobilist is vrijdagavond aangehouden op verdenking van het handelen in drugs. In zijn auto troffen agenten hennep, hasj en cocaïne aan.


Omstreeks 21.50 uur zagen agenten op de H.G. Dirckxstraat een personenauto rijden. De auto slingerde en de bestuurder droeg geen gordel. Hierop besloten agenten de bestuurder aan te spreken. 

De man stopte na een stopteken op de Laan van Brabant. Toen de agenten de bestuurder aanspraken zagen zij in de auto twee zakken met hennep liggen. Hierop is de auto doorzocht. 

In de auto werd in totaal 35 gram hennep, 5 gram hasj en ruim 10 gram cocaïne aangetroffen. De bestuurder van de auto, een 19-jarige man uit Bergen op Zoom is aangehouden op verdenking van handelen in drugs. De Bergenaar is overgebracht naar een politiebureau. Daar zit hij nog vast. Hij wordt vandaag gehoord.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES