19-jarige Roosendaler scheurt met slechts een brommerrijbewijs in auto over de dijk met 160 km/u
Foto: Guido van der Kroef

19-jarige Roosendaler scheurt met slechts een brommerrijbewijs in auto over de dijk met 160 km/u

  Politie

ROOSENDAAL - Een 19-jarige man uit Roosendaal en een 31-jarige man uit Oudenbosch zijn dinsdagmiddag aangehouden nadat ze met de auto waarin zij zich bevonden met een snelheid van 160 km/u over de Havendijk in Oudenbosch hadden gereden. Op die dijk geldt een maximum toegestane snelheid van 60 km/u.


Op een bepaald moment zagen agenten, die de auto op de Oudlandsedijk al opgemerkt hadden, dat het voertuig een woonwijk inreed. Even later werd daar de auto aangetroffen met daaromheen enkele stukken bumper. De twee inzittenden waren weg.

Door getuigen werden de agenten vervolgens gewezen op de plek waar het tweetal heen was gelopen. Ze werden gevonden in de Timberwolfstraat in Oudenbosch. Door de agenten werd onderzoek gedaan in de auto, maar daar werd niets strafbaars in aangetroffen. 

Beide mannen hebben een proces-verbaal gekregen, onder andere voor het niet dragen van de gordel en roekeloos rijden. De man die achter het stuur had gezeten, een 19-jarige Roosendaler, was bovendien slechts in het bezit van een brommerrijbewijs. Ook daarvoor kreeg hij een bekeuring.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>