DVO 60 Dames winnen van koploper

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - De dames van DVO 60 hebben jl. zondag goede zaken gedaan in hun competitie.

In de thuiswedstrijd tegen Unitas 30 werd verdiend met 1-0 gewonnen. Het was een leuke en spannende wedstrijd waarin DVO 60 terecht de sterkste bleek, In de stand is DVO 60 geklommen naar de 3e plaats. 3 punten achter op de nieuwe koploper DEVO en 2 punten achter op Unitas 30. Deze 3 ploegen zullen hoogstwaarschijnlijk gaan strijden om het kampioenschap en als DVO 60 de huidige vorm weet te behouden maken ze een zeer goede kans om kampioen te worden.

Darten

Jl. vrijdag is het dartseizoen bij DVO 60 weer begonnen. In een volle maar vooral gezellige kantine werd er fanatiek gestreden om de 1e prijs. 180 werd die avond dan ook dikwijls gehoord. Winnaars van de 1e wedstrijd van dit koppeltoernooi zijn geworden Coen van Sprundel en Bart Sweere.

Sponsoring

De sponsorcommissie van DVO 60 doet voor de club heel goede zaken zoals het plaatsen van nieuwe reclameborden - sponsering wedstrijdbal - advertenties website en nog veel meer. Voorzitter Theo vd Wegen is heel blij met deze mensen want ze brengen niet alleen het nodige geld binnen voor de club maar hebben ook leuke plannen. Zo komt er binnenkort een reclamebord te staan op het sportpark met teksten voor alle bezoekers op het Sportpark. Wij willen hiermee laten zien dat respect heel belangrijk is bij de club aldus Theo.

Jeugd 4 en 5 jaar

De laatste weken hebben zich weer de nodige jongens en meisjes van 4 en 5 jaar aangemeld bij de club , want ook voor deze kleine pukken is DVO 60 de voetbalclub waar je thuis hoort. Zij trainen op woensdagavondavond van 18.00 tot 18.45 uur. Als je een keer mee wil doen kom dan gerust naar deze training. Informatie DVO 60 bij secretaris Piet van Osta, tel. 0165-544709 of email secretarisdvo60@hotmail.com. Zie ook de website www.dvo60nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief