Afbeelding

Waterpolo zwem- en polovereniging Hieronymus

Sport en vereniging

ROOSENDAAL - Over een week gaat de afdeling waterpolo van Hieronymus weer beginnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Hou je van zwemmen en vindt je aan banen zwemmen niks aan? Dan is waterpolo echt iets voor jou! Het is een uitdagende sport waarbij je niet alleen aan het zwemmen bent, maar ook met een bal probeert te scoren bij de tegenstanders. Door deze sport krijg je een goede zwem- en baltechniek en een uitstekende conditie. Je gaat in een team spelen, waarbij iedereen de wil heeft om voor elkaar te werken om de wedstrijd tot een succes te maken. Buiten de trainingen en wedstrijden worden er ook allerlei activiteiten georganiseerd, waardoor je ook je sociale contacten in de vereniging kan blijven onderhouden.

Lijkt het je leuk om te gaan waterpoloën? Kom dan zeker eens een keer kijken bij onze introductie dagen!

Op woensdag 6, 13 en 20 september organiseren we speciale kennismakingslessen voor kinderen met minimaal een B-diploma in de leeftijd van 6 tot 10 jaar in zwembad de Stok. De lessen zijn van 18.45 tot 19.30 uur en staan onder begeleiding van trainers die zelf ook waterpolo spelen. De trainers gaan je op een speelse wijze kennis laten maken met waterpolo. Wil je graag deelnemen aan deze gratis kennismakingslessen meld je je dan aan via de mail ledenservice-wp@zpv-hieronymus.com

Voor meer informatie kijk op www.zpv-hieronymus.com



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief