Harm Kramer is de nieuwe voorganger van EGR
Harm Kramer, voorganger Evangelische Gemeenschap Roosendaal (EGR).
Harm Kramer, voorganger Evangelische Gemeenschap Roosendaal (EGR). (Foto: Eigen foto Harm Kramer)

Harm Kramer is de nieuwe voorganger van EGR

  Sport en Vereniging

ROOSENDAAL - Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Harm Kramer en ik ben de kersverse voorganger bij de Evangelische Gemeenschap Roosendaal, kortweg EGR. 6 september jongstleden mocht ik in een feestelijke dienst ingezegend worden. We konden er in verband met de Corona crisis helaas niet zo veel ruchtbaarheid aan geven als we wilden doen. 


Ik ben vijftig jaar jong, geboren en getogen op Urk, en ik woon op dit moment nog in Baarn. Dat is nogal een afstand, dus op termijn is het de bedoeling dat ik dichterbij kom wonen.

Ik ben meer dan twintig jaar docent Engels geweest, maar heb mijn leven drastisch omgegooid nadat God me stilzette. Ik werd een aantal jaren geleden ziek, en moest met een bloedvergiftiging in het ziekenhuis worden opgenomen.

Er was al langer een diep verlangen in mij aanwezig om in mijn beroep, of beter gezegd, mijn roeping, de Heer te dienen in zijn wijngaard.

Toen ik genezen en hersteld was, kreeg dit handen en voeten en ben ik theologie gaan studeren met het doel om voorganger te worden.

De EGR is een warme en uitnodigende gemeente waar inspirerend gepreekt wordt en eenheid en heiligheid hoog in het vaandel staan. De basis van ons gemeente zijn is een levende relatie met Jezus Christus.

Samenkomsten

Wij komen elke zondag om 10:00 uur samen in ons gebouw De Levensschool aan de Benedendonk 1.

U bent van harte uitgenodigd eens een dienst mee te maken, in verband met de maatregelen rond de Corona crisis dient u zich van te voren wel aan te melden via www.egr.nl.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief