Vrijwilligers NVS renoveren sportpark Danen
Foto: Luuk Hommel

Vrijwilligers NVS renoveren sportpark Danen

NIEUW-VOSSEMEER - Deze zomer hebben vele NVS-vrijwilligers hun avonden doorgebracht op sportpark Danen. Dit keer niet voor een potje voetbal, maar omdat er renovatiewerkzaamheden op het programma stonden. Het werd namelijk hoog tijd voor een nieuw, uitgebreid terras. 


Op veel sportparken in de regio kunnen supporters de verrichtingen van hun favoriete elftal vanaf vóór de kantine bekijken. Bij NVS was dit nog niet het geval. Na groen licht van het bestuur nam opzichter André Brouwers het initiatief om hier iets moois van te maken. Al snel bleken er veel enthousiastelingen voor te vinden en werd het proces in gang gezet. Na acht weken van hard werken is het moeilijk om nog een voorstelling te maken van het oude terras en voelt het nieuwe al als vertrouwd. 

Multifunctioneel

In de kantine zelf is ook hard gewerkt. NVS beschikt al jarenlang over een onderhoudsploeg, een groep pensionado ´s met een blauw-wit hart die er wekelijks voor zorgen dat het sportpark er spic en span bij ligt. Ook beschikken zij over het nodige technisch inzicht. Zij mochten daarom binnen aan de slag en realiseerden een heuse multifunctionele ruimte, waar activiteiten, besprekingen en vergaderingen kunnen plaatsvinden. De oude ruimte die hiervoor werd gebruikt was dan ook nodig aan vervanging toe. 

Tuindeuren

Inmiddels is de laatste fase van de renovatie aangebroken. De komende weken worden er tuindeuren in de kantine geplaatst, waarmee het nieuwe terras ook van binnenuit betreedt kan worden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief