Foto: Politieteam BOZ

Jongen (13) aangehouden op scooter gestolen in Steenbergen

HALSTEREN - Mensen die gisteren rond 15.00 uur in de buurt van Vogelenzang in Halsteren waren, werden opgeschrikt door een politieachtervolging. Een motorrijder van de politie ging daar achter een blauwe scooter met twee personen erop aan. De scooter was die dag gestolen in Steenbergen en onder het zadel werd een imitatiepistool gevonden.


De bestuurder van de scooter, al dan niet geïnstrueerd door zijn passagier, negeerde het stopteken van de politie-agent. Ter hoogte van de glasbak bij Vogelenzang kwamen de motor en scooter met elkaar in aanraking en viel de scooter op zijn kant. De 13-jarige bestuurder kon direct worden aangehouden. De passagier zag kans te ontsnappen. De scooter bleek die ochtend gestolen in Steenbergen.

In de laadruimte onder het zadel werd ook nog een imitatiewapen aangetroffen. Dit wapen is bijna niet van echt te onderscheiden. Het onderzoek is in volle gang, te meer omdat die middag een 15-jarige jongen zich kwam melden op het politiebureau omdat hij mogelijk ook bij deze casus betrokken is. 



 

FOTOSERIES



DIGITALE KRANT





NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief