<p>Het team van Lidl Steenbergen.</p>

Het team van Lidl Steenbergen.

(Foto: Martin van Welzen)

Lidl Steenbergen heropent woensdag 11 mei

  Bedrijvig Nieuws

STEENBERGEN - Woensdag 11 mei is het zover. Na ruim 5 maanden verbouwen opent Lidl om 09.00 uur haar vernieuwde winkel aan de Burgermeester van Loonstraat in Steenbergen. Klanten kunnen hier vanaf deze dag terecht voor alle dagelijkse boodschappen ‘van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’.


De nieuwe supermarkt is ingericht volgens de nieuwste Lidl formule met veel ruimte voor dagverse producten. Klanten kunnen bij de bakkerij zelf hun verse brood met de broodsnijmachine snijden als ze dat willen. Een blikvanger in de winkel is het ‘Vers & Ambachtelijk’ meubel met een divers en betaalbaar assortiment aan tapas- en borrelhapjes.

Gratis1 minuut winkelen
Ter gelegenheid van de opening kunt u op woensdag 11 mei tussen 08.30 en 08.50 uur bij de ingang van Lidl Steenbergen een gratis lot ontvangen om kans te maken op 1 minuut gratis winkelen. Kijk voor de algemene voorwaarden op www.lidl.nl/winacties

Extraatje voor Lidl Plus app klanten
Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste honderd klanten die met hun Lidl Plus app winkelen een gratis bloemetje en krijgen alle Lidl Plus klanten op woensdag 11 mei een gratis big shopper.

Geen sigaretten en tabak
Deze supermarkt verkoopt, net als alle andere Lidl filialen in Nederland, geen tabakswaren meer en zet hiermee de volgende stap richting een rookvrije generatie. Lidl is de eerste supermarktketen in Nederland die gestopt is met de verkoop van sigaretten.

Adres
Burgermeester van Loonstraat 72 in Steenbergen.

Openingstijden
Maandag t/m zaterdag 08.00-21.00 uur
Zondag 08.00-20.00 uur

Lidl is één van de grootste supermarktketens van Nederland met inmiddels 438 filialen en een webshop. Onder het motto ‘de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs’ biedt Lidl een ruim assortiment in food en non-food artikelen. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die geen sigaretten en tabak verkoopt en is dit jaar voor de tiende keer uitgeroepen tot beste in AGF (bron: GfK)

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief