Foto:

Ruim vijf ton voor landbouwroute Poortvliet

  algemeen

POORTVLIET - Er is ruim 5 ton beschikbaar voor de realisatie van de landbouwroute voor Poortvliet. De helft van de kosten is voor rekening van de provincie Zeeland, de andere helft komt van de Europese Unie. Met het geld kan een route worden aangelegd waar landbouwverkeer gebruik van kan maken om zo de N286 veiliger te maken."Ter verbetering van de bereikbaarheid van percelen voor landbouwverkeer en ter bevordering van de verkeersveiligheid en doorstroming op de hoofdrijbaan wordt een parallelweg langs de N 286 Postweg aangelegd, tussen de Lange Zandweg en de rotonde Geerweg. De N286 Postweg fungeert als een rondweg voor de kern Poortvliet. Na aanleg van de parallelweg kan het landbouwverkeer van de Rondweg Poortvliet af", zo legt de provincie uit.

Cofinanciering

In totaal gaat het om een financiële bijdrage van maximaal 523.415,56 euro. Daarvan is 261.707,78 euro een bijdrage van de Europese Unie. De cofinancieringsbijdrage van de provincie Zeeland komt op eveneens op 261.707,78 euro.

Ranking

Om te onderzoeken of een project in aanmerking komt voor subsidie, worden er punten toebedeeld. Op die manier wil Europa de beste projecten honoreren. De maximaal haalbare score is 45 punten. Een aanvraag komt voor subsidie in aanmerking indien deze minimaal 60% van het maximaal te behalen aantal
punten scoort. Er moeten dus minimaal 27 punten behaald worden. Opvallend is dat het project Landbouwroute Poortvliet maar liefst 40 punten kreeg. Daarmee beaamt Europa de noodzaak van het project van de landbouwweg in Poortvliet. 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Vacatures

Greenkeeper m/v

Domburg

Meerdere vacatures

Goes en Sint-Annaland

Meerdere vacatures

Oosterland

Timmerman onderhoud & renovatie

Sint Philipsland / Bruinisse

Meerdere vacatures

Kruiningen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief