Foto:

Fluplands echtpaar wint samen drie internationale fotografie-awards

SINT PHILIPSLAND - Peter en Mitzy uit Sint Philipsland hebben maar liefst drie internationale fotografie-awards in de wacht gesleept. Een unicum waar ze terecht trots op zijn.


De felbegeerde Fearless award voor trouwfotografen wordt aan slechts 2% van de inzendingen toegekend. In de 54e ronde van de Fearless awards, een internationale wedstrijd voor trouwfotografie, wisten Peter en Mitzy Geluk van Love Rules fotografie echter samen maar liefst drie awards in de wacht te slepen.

Het echtpaar bevond zich vorig jaar al in de top 20 van landelijke trouwfotografen (Dutch Masters) en in de top 30 bij de internationale This Is Reportage awards. 2020 kent nu een mooie start door deze drie awards bij die ook wel de oscars van de bruidsfotografie worden genoemd.

Avontuur

Het Love Rules echtpaar is het meest succesvol winnende fotografen-echtpaar van Nederland. Door elkaar te motiveren en inspireren stijgen deze fotografen naar een hoger plan, terwijl ze samen ook zorgen voor hun twee kinderen. Voorheen hadden beiden goed betaalde banen, maar deze opgegeven om te leven van de fotografie en voor hun passie. Ze verkochten hun nieuwbouw twee-onder-een kap huis en verhuisden naar een ouder klein rijtjeshuis vlak aan het water, om bewuster te leven en avonturen te gaan beleven als gezin.

Amerikaanse fotograaf

Peter en Mitzy hebben de afgelopen jaren veel tijd en geld geïnvesteerd in het verhogen van hun fotografie niveau. Na beide een intensieve week de Get Real workshop te hebben gedaan zijn ze niet blijven stilstaan, maar hebben ze meerdaagse cursussen gevolgd in binnen- en buitenland. Tevens heeft Peter net een mentoringtraject van een jaar achter de rug bij een bekende Amerikaanse trouwfotograaf. Mitzy: "We bekwamen ons met name in documentaire trouwfotografie. Bij deze vorm van fotografie breken we helemaal niet meer in op een huwelijk, maar fotograferen we alles zoals het gebeurt. Dat levert eerlijke, echte en bijzondere foto's op, die het gevoel van de dag vangen." Peter: "Het onszelf blijven verbeteren zit een beetje in onze genen. Het is hetgene wat mij geïnteresseerd houdt in fotografie: je bent nooit uitgeleerd."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
 

Vacatures

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Parttime chauffeurs

Goes

Bezorgers

Reimerswaal-Kapelle

Bezorgers

Goes

Verkoper landbouwmachines

Goes