VVD stelt vragen over doorstroming en serviceverlening milieustraat Sint-Maartensdijk

SINT-MAARTENSDIJK - De VVD-fractie in de Thoolse gemeenteraad heeft het college van burgemeester en wethouders schriftelijke vragen gesteld over de doorstroming en de serviceverlening op de milieustraat in Sint-Maartensdijk.


Bij de VVD is door diverse bewoners van de gemeente aangegeven dat de wachttijd op de milieustraat te ver oploopt en dat de (corona)regels niet voor iedereen duidelijk zijn.

De VVD constateert dat de milieustraat regelmatig later dan op het aangegeven tijdstip open gaat. "Daardoor vinden er grote opstoppingen plaats met wachtrijen met auto’s van meer dan 500 meter. De auto’s zouden al tien minuten eerder het terrein op mogen rijden zodat de doorstroming al op gang komt."

Ook zouden er nog werkzaamheden worden uitgevoerd tijdens de openingstijden zodat niet alle verzamelcontainers beschikbaar zijn. Verder zou er geen verschil gemaakt worden met het toelaten van het aantal auto’s van vijf, terwijl er wel meer auto’s op het terrein kunnen om op 1,5 meter van elkaar te blijven. Tussen het verhoogde plateau en overige delen van het milieupark.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief