Foto:

De sportkantine mag morgen weer open!

De sportkantine mag weer open! En daar zijn heel veel fanatieke sporters blij mee. Niet alleen voor een dorstlessend drankje, maar vooral ook voor het sociale aspect. Medebeheerder van T.O.V in Oud-Vossemeer Pim Douw weet als geen ander dat het dicht blijven van de kantine als een gemis ervaren werd. 


Ieder tennisseizoen is Pim 3 tot 4 keer per week op de baan te vinden en daarbuiten neemt hij regelmatig nog een kijkje bij “zijn” tennisvereniging. In april zou het tennisseizoen weer van start gaan maar dat werd uitgesteld. Inmiddels mag hij de baan weer op maar wedstrijden spelen zit er tot augustus sowieso niet in. Pim vertelt: ”In het begin dacht ik even rust, maar al snel miste ik het erg. Ineens was tennis geen onderdeel meer van mijn leven. Ik keek erg uit naar onze competitie begin mei. Buiten dat deze competitie erg gezellig is zorgt het ook voor geld in het laatje. Ook het open toernooi begin juli, wat altijd een hoogtepunt is, gaat helaas niet door”.

De kantine bleef gesloten tot begin juli, maar deze weer open gaat, is Pim daar erg blij mee. "Je ging de baan op en na je potje tennis was je weer weg. Dat is natuurlijk niet zo gezellig.” Pim die ook medebeheerder is van de vereniging merkt dat het dicht blijven van de kantine wel als een gemis ervaren werd. “Sommige leden vinden het fijn om even te blijven hangen. Vooral de dames van de woensdagochtend hebben het heel erg gemist. Ze zijn erg blij dat de kantine weer open kan!". 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief