Afbeelding
Foto: Rien Burgers

Doe jij komend weekend mee aan de Stoepkrijtwedstrijd?

Door: Vera de Geus Algemeen

ANNA JACOBAPOLDER - Wat is er leuker dan lekker met stoepkrijt in de weer te zijn? Daarom houdt Kraampje van Wisse aanstaande zaterdag een stoepkrijtwedstrijd en er zijn leuke prijsjes te verdienen!

  De wedstrijd is zaterdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur op het erf aan de Langeweg 55B in Anna Jacobapolder. “Komen jullie ook een van onze platen mooi versieren? De mooiste tekening wint een prijsje! We hebben 3 leeftijdsgroepen: t/m 5 jaar, van 6 t/m 8 jaar en vanaf 9 jaar. De winnaars maken we in de middag bekend via fb en insta”, laat men weten. “Kom langs, haal in de winkel je nummer op, kies een tegel en ga aan de slag! Deelname is gratis! Wij hebben stoepkrijt, maar je mag zelf ook wat meenemen.”

Die ochtend is er ook een zwerfboekenmarkt. “Zoekt u nog een boek voor de vakantie dan hebben wij vast en zeker iets. We hebben de afgelopen maanden van veel lieve mensen veel mooie boeken gekregen. Van thrillers tot romans, van biografie tot cabaret, van tuinieren tot kookboek. Ook hebben we kinderboeken. De boeken mag u gratis meenemen.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief