Foto: Daniëlle Laros-Boere

Rommeltocht door de straten van Sint Philipsland, Anna Jacobapolder en De Sluis

SINT PHILIPSLAND - Op zaterdag 9 oktober zal er, bij voldoende deelname, een tocht georganiseerd worden door de straten van Sint Philipsland, Anna Jacobapolder en De Sluis. Bewoners kunnen dan op hun eigen terrein, tuintje of garage spulletjes verkopen waar ze zelf niets meer mee doen.


Tijdens de coronaperiode konden er geen rommelmarkten gehouden worden omdat daar meestal veel belangstellenden op af komen. 

Alternatief

Ook de altijd gezellige braderie en wandeltocht is al twee jaar niet door kunnen gaan en met dit alternatief hopen de organisatoren de inwoners en andere belangstellenden toch een leuke dag te bezorgen. 

Ballonnen

De deelnemers mogen hun spulletjes verkopen tussen 10.00 – 16.00 uur. De deelname is gratis alleen wordt gevraagd om met ballonnen zichtbaar te maken dat er een verkooppunt is op het desbetreffende adres. 

Routekaartje

Er zal een routekaartje gemaakt worden met alle verkooppunten, zodat degenen die eens lekker rond willen kijken bij alle spulletjes een leuke tocht door de straten kunnen maken. 

De dan geldende maatregelen zullen natuurlijk wel in acht genomen moeten worden. Hopelijk zijn er voldoende deelnemers om dit evenement door te kunnen laten gaan. 

Aanmelden

Als u mee wil doen dan graag aanmelden vóór zaterdag 2 oktober via e-mailadres: dewimpel@live.nl.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief