Afbeelding

Veel deelnemers voor rommeltocht St Philipsland

Algemeen

SINT PHILIPSLAND - De rommeltocht die gepland is op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 16.00 uur in de straten van Sint Philipsland, Anna Jacobapolder en De Sluis, heeft de inwoners gemotiveerd om hier met grote getale aan mee te doen. 

Er zijn tot nu toe al 55 adressen waar belangstellenden kunnen gaan snuffelen tussen alle koopwaar of er nog iets van hun gading tussen zit, dus gaat deze activiteit definitief door!

Ballonnen/vlaggetjes

Tot zaterdag 2 oktober kon er aangemeld worden om als deelnemer vanuit eigen terrein/tuin/garage spulletjes te verkopen. Het is niet toegestaan om etenswaren te verkopen. 

De verkooppunten zullen zichtbaar zijn door ballonnen en/of vlaggetjes. 

Een plattegrond met al deze adressen kan vanaf donderdag 7 oktober afgehaald worden bij Spar de Berg. 

Op de dag zelf zijn deze tevens nog op te halen bij Dorpshuis De Wimpel.

Zwerfboekenmarkt

Bij ”Het Kraampje van Wisse” is er iedere zaterdagochtend al verkoop van heerlijke producten. Op deze dag doen ze ook mee aan de rommeltocht en er is daar, als extra activiteit i.v.m. de kinderboeken week, ook nog een zwerfboekenmarkt voor jong en oud en voor kinderen is er de mogelijkheid om een mooie boekenlegger te knutselen. 

Burgemeester leest voor

Burgemeester Marleen Sijbers komt daar rond 10.30 uur nog voorlezen en er is een springkussen aanwezig! Mochten er op deze dag nog vragen of problemen zijn, dan kunt u hiervoor terecht op Schoolstraat 28 (06-48040409) en Gladiolenstraat 26 (06-43200692)



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief