Foto: Eugène de Kok

Laatste loodjes van bouw De Drie Klauwen wegen zwaar

BORSSELE - Gebruikers van de Sloeweg, Bernhardweg en Westerscheldetunnelweg moeten nog even doorbijten voordat het nieuwe knooppunt De Drie Klauwen op 30 september wordt geopend.


Er zijn meerdere afsluitingen nodig om alles af te ronden.

De Bernhardweg is van vrijdag 20 september tot en met maandag 30 september dicht de vanaf de afslag Vlissingen-Oost tot de tijdelijke rotonde op de Sloeweg. Automobilisten moeten omrijden via de Europaweg-Oost.

Weekend

Bovendien zijn alle wegen rondom het nieuwe knooppunt de laatste twee weekenden dicht, beide keren van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagmorgen 5.00 uur. Het verkeer moet dan omrijden via de A58 en de Europaweg-Oost.

Als laatste is de Sloeweg vanaf de tijdelijke rotonde naar de Westerscheldetunnel van donderdag 26 september 20.00 uur tot vrijdag 27 september 20.00 uur afgesloten. Het verkeer vanuit Goes moet via de tijdelijke rotonde, de afslag Nieuwdorp en de Europaweg-Oost omrijden. Wie uit Middelburg naar de Westerscheldetunnel wil moet rijden via de Engelandweg, Europaweg-Noord en Europaweg-Oost.

Verdubbeling

De Drie Klauwen is het laatste karwei voor de verdubbeling van de Sloeweg. Het is een ongelijkvloerse kruising met drie viaducten. De provincie hoopt dat hierdoor de veiligheid en doorstroming verbetert. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>