• Alles
  • (2)
    Bijeenkomst

Expositie bij Panorama Walcheren

vrijdag 1 oktober 13:00 - 17:00 uur

In de voormalige machinefabriek van de Schelde kunt u t/m 3 oktober, een nieuwe wisselexpositie zien met het werk van Leo Groenleer en Puck van Elswijk. De expositie is te bezichtigen op vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur en op maandag van 10.00 uur tot 13.00 uur.
Leo Groenleer, botanisch tekenaar: De liefde voor tuin, bloemen, planten en de natuur in het algemeen is de basis van mijn hobby botanisch tekenen en aquarellen. De tekeningen en aquarellen zijn allemaal gemaakt van planten en bloemen die bij mij thuis in de tuin te vinden zijn. Zo heb ik dubbel plezier van mijn hobby’s tuinieren en tekenen
Puck van Elswijk: in haar vrije fotografieprojecten zoekt ze altijd de grens op tussen mens en natuur. Puck stelt altijd de vraag hoe de mens de natuur probeert de beheersen. Wat gebeurt er met de natuur als je het vormt naar menselijke ideeën? Naast haar vrije werk maakt ze prints voor in huis met (oude) fotografie technieken. Daarnaast fotografeert ze ondernemers die zich online willen laten zien en legt ze de liefde vast bij koppels en families.


deel deze activiteit

Locatie

machinefabriek van de Schelde
Vlissingen
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Assistent teamleider

Roosendaal

Lasser / constructeur

Borssele

Kozijnmonteur

Middelburg

C/CE chauffeurs

Bergen op Zoom

Operator Bakker

Roosendaal