Drukke Dag van de Amateurkunst

  Actueel

VLISSINGEN - In het kader van de Dag van de Amateurkunst is er zaterdag veel te doen in Vlissingen en Oost-Souburg.


Zo houdt Stichting Walcheren Mozaïek een culturele markt in de Lange Zelke in Vlissingen. De stichting laat zien waar het voor staat: alle mensen van verschillende culturen horen erbij en samen plezier maken leidt tot acceptatie, begrip en respect.

Hagelslag

De markt is te bezoeken van 12.00 tot 16.00 uur en bestaat uit onder meer kraampjes met artikelen uit verschillende culturen, demonstraties van kunstschilder Bert Dorrestijn en muziekoptredens, zoals van Hagelslag. Dit collectief maakt niet-alledaagse muziek maakt op instrumenten uit alle windstreken.
Even verderop op de Oude Markt is er vanaf 10.30 uur een markt met amateurkunstenaars en muziekoptredens.

Oranjeplein
In en rondom de kerk op het Oranjeplein in Oost-Souburg is er een aantal presentaties van amateurkunstenaars. Tussen 10.00 en 15.00 uur vinden er optredens plaats van orkesten van Vlijt en Volharding en Philharmonie 50+ en ook onder meer de in klederdracht gestoken dansgroep Medioburgum–Wallacra geeft acte de présence.

Taptoe
De activiteiten worden 's avonds vanaf 19.30 uur afgesloten met de door de Deltaband georganiseerde taptoe op het Bellamypark.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>