Foto: KV Techniek

KV Techniek wint Zeeuwse Innovatieprijs Emergo

GOES - KV Techniek uit Goes heeft woensdag de Zeeuwse Innovatieprijs Emergo gewonnen.


De onderneming, die zich richt op het automatiseren van productieprocessen, kreeg de prijs op netwerkbeurs Contacta in de Zeelandhallen in Goes.

KV Techniek won vanwege de ontwikkeling van een robot die verse groenten inpakt en deze tegelijkertijd invriest door het toevoegen van vaste CO2. KV Techniek liet Moduvision, Seafood Steam Group en Streetplug achter zich.

Genomineerden

Een 11-koppige jury, onder leiding van gedeputeerde Jo-Annes de Bat, beoordeelde de genomineerden, mede op basis van een scan naar de vernieuwingen die door studenten van HZ University of Applied Sciences was uitgevoerd.

Leuntje en Merien

KV Techniek scoorde op alle fronten het hoogste. “KV Techniek is aantoonbaar innovatief, vooruitstrevend en speelt het beste in op de marktvraag.” De Zeeuwse Innovatieprijs Emergo werd voor de 15e keer georganiseerd. De prijs is een kunstwerk dat door Jan Willem Hament, bekend van Leuntje en Merien, wordt gemaakt.

Meer informatie is te vinden op: www.emergo-innovatieprijs.nl. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief