Foto: De Piek

De Piek lanceert initiatief 'Ondergronds'

VLISSINGEN - Podium De Piek in Vlissingen presenteert een nieuw initiatief. Op zaterdag 15 december vindt voor de eerste keer 'Ondergronds' plaats.


Met Ondergronds wil De Piek iedere maand nieuwe ontwikkelingen op het gebied van muziek, licht, theater, beeldende kunst en poëzie een podium bieden.

Onderdompelen

Tijdens de eerste editie, die gratis toegankelijk is, werken twee acts uit de 'ondergrondse' muziek- en theaterwereld van Walcheren samen. 'Ze dompelen de bezoekers onder in een grenzeloze melange van muziek, beeld, licht en geluid', laat De Piek weten. 

Acts

Er zijn zaterdagavond 15 december acht muzikanten, lichtartiesten en beeldend kunstenaars te zien en te horen bij de acts OR, Spons & Draad, dj Dharana en dj Robenti. Tim Caarels, Matthijs Mattie Ros en Denz de Kroon brengen met OR een psychedelische muziek- en lichtbeleving met zelfgebouwde instrumenten en elektronica. Spons & Draad is een trio dat 'freaky dada-balkan-electro-punk met poëzie van eigen Eiland maakt. Dj Dharana staat voor een trance-mix van onder meer drum 'n' bass, dubstep en jungle en dj Robenti laat zijn publiek dansen op drum 'n' bass, jungle, dubstep en dance.

Herstart

De organisatie van Ondergronds is in handen van Wybe de Haan. Hij is sinds de herstart van De Piek in september medeverantwoordelijk voor de programmering van het podium. Ondergronds begint om 20.00 uur. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief