Extra persoonlijke invulling aan de uitvaart plechtigheid

  Bedrijvig Nieuws

Sinds kort heeft Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren haar dienstverlening aan nabestaanden verder uitgebreid. Tijdens een crematieplechtigheid wordt vaak persoonlijke muziek ten gehore gebracht en steeds vaker worden er foto’s en/of filmpjes van de overledene op de beeldschermen in de aula van het crematorium getoond. In het verleden moest de familie zelf altijd de fotopresentatie (PowerPointpresentatie) samenstellen en deze samen met de muziekstukken tijdens kantooruren aanleveren bij het crematorium.

Om nabestaanden tijdens de vaak hectische dagen na een overlijden verder te ontzorgen kunnen deze werkzaamheden voortaan door Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren worden verzorgd. U hoeft slechts aan te geven welke muziekstukken u wenst en de fysieke en/of digitale foto’s aan te leveren. Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren bespreekt met u uw wensen, zorgt dat de gewenste muziekstukken in haar bezit komt en zorgt dat de foto’s tijdens de juiste muziekstukken worden ingedeeld. Hierna wordt u uitgenodigd om een controle te komen doen samen met uw uitvaartverzorger, hierbij kunt u nog aanpassingen doen.

U bent welkom op het moment dat u dat schikt, desgewenst ’s avonds of in het weekend. Na goedkeuring zorgen wij er voor dat de bestanden worden aangeleverd en getest bij het crematorium. De nieuwe service heeft voor nabestaanden veel voordelen.

• U hoeft zelf geen Cd’s meer bij elkaar te zoeken of de muziek te downloaden. • U hoeft niemand te zoeken die een fotopresentatie voor u kan samenstellen. • U hoeft de bestanden niet meer zelf naar het crematorium te brengen. • Omdat we op de hoogte zijn hoe het crematorium de bestanden aangeleverd wil hebben worden fouten voorkomen. • De door ons aangeleverde fotopresentatie sluit naadloos aan op de muziekstukken. • De service is geheel kosteloos en hoort als vanzelfsprekend tot de persoonlijke dienstverlening van Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren.

Yarden & Slager Uitvaartzorg Walcheren Van Doornlaan 29, 4386 AH Vlissingen T. 0610970736 www.yarden-slager.nl 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief